Mindfulness trainer categorie 1

Na een lange, intensieve en zeer leerzame verdiepende opleiding heb ik mij nu mogen register bij de VMBN (Vereniging Mindfulness Based Trainers) als Mindfulness trainer categorie 1.

Een lange periode waarin ik heel veel mooie en wijze mensen heb mogen ontmoeten, uit binnen en buitenland. Ik heb veel van hen geleerd en ook veel over mijzelf geleerd. Hier ben ik heel dankbaar voor.

Wat betekent categorie 1 eigenlijk?

Met categorie 1 wordt aangeduid dat je een zodanig niveau als trainer hebt bereikt dat je het vertrouwen van een groot aantal verzekeraars hebt die mijn training vergoeden. Zie www.zorgwijzer.nl  voor de voorwaarden en de vergoeding. Neem gerust een keer contact op als je vragen hebt.

Kijk verder op deze website. Je vindt hier meer informatie  en achtergrond informatie vinden over mindfulness en hoog sensitiviteit. Er zijn ook Begeleide meditaties waarmee je alvast een beetje kan oefenen.

 

%d bloggers liken dit: