Reacties vanuit de praktijk

Alle reacties op deze pagina zijn anoniem.

Direct even een mailtje om je nog hartelijk te bedanken voor de behandeling ! Ik had toch maar mooi “’t beste peerd van stal” !!! Er is zeker iets geraakt in mij, dan voel ik duidelijk! Ik ben een hele ervaring rijker en voel dat het heel zinnig is om met “mijn huiswerk” aan de gang te gaan.
Hartelijk dank hiervoor!
Veel aan de sessie gehad vorige keer: nogmaals DANK!
Ik stuur de tweede stemvork naar je toe, want deze is je van harte gegund!
Alle goeds met de mensen die je verder helpt en alles en iedereen om je heen en misschien tot later?
Wil JOU juist danken voor de bijzondere Leela, raakt me diep (gevoel); ik zal herhalen en me openstellen voor (all senses sharp).
Je gaf ook goede adviezen, hou het bij jezelf.
(Over ontwapenend gesproken: je open, eerlijke houding met dingen en alles en eigen dingen benoemen: dank, is heel inspirerend)!
“Ik heb ons gesprek als heel prettig ervaren. Niet het klassieke intake  gesprek van de “vragensteller” en de “antwoordgever” maar een gesprek van gelijkwaardigen die graag naar elkaar luisterden en  daardoor elkaar wat
beter hebben leren kennen. Het voelde vertrouwd en ongedwongen en ik vond het  fijn dat je me zoveel
wilde vertellen over jezelf. Ik heb nu een beetje een beeld kunnen vormen van jou en ik hoop jij van mij.”
“Goede middag Hans,
 
Prima terugrit, bedankt en dank voor de goede intake, fijne sfeer en hartverwarmend: je zult veel mensen gaan helpen.”
“De dag van de sessie voelde ik me heerlijk rustig en in balans.  Ik merkte dat ik meer bewustzijn voelde in mijn benen en ik kon iets makkelijker omgaan met lastige dingen. De leegte in mijn buik ging in de loop van de dag weg. Ik voelde meer verbinding met mezelf en met de kosmos. Daarna kwam ik toch weer in de “hectiek van het leven van alledag” en voelde ik me minder rustig maar het lijkt alsof ik die rust wel weer makkelijker terug haal b.v. in meditatie. Ik voel meer verbinding met de aarde en verlies mezelf minder in allerlei gedachten. Ook ben ik vrij helder in mijn hoofd en komen er ook zaken uit mijn handen.
Het slapen gaat nog steeds slecht en ik ben nog erg moe als ik wakker word. Hopelijk kunnen we daar de volgende keer mee aan de slag…”
“Ik kom ook nog wel eens bij de schoonheid specialist, maar als ik zou mogen kiezen kom ik liever bij jou langs voor een stemvork behandeling.”
“Ik was helemaal niet bekend met stemvorken. Toen jij mij liet voelen wat zo’n stemvork doet was ik helemaal verbaasd. Je zette de trillende stemvork op mij hand en mijn hele arm begon te trillen en bij de tweede keer voelde in zelfs de trilling in mij andere arm. De hele avond waren mij armen warm.”
%d bloggers liken dit: