Lezing – Hoog gevoelig (HSP) in de huidige wereld

Lezing – Hoog gevoelig (HSP) in de huidige wereld

Ben jij ook op zoek naar tips over hoog gevoeligheid? Nieuwsgierig naar mijn ervaringen? Wil je ook graag meer weten over hoog gevoeligheid, HSP?

Op vrijdagavond 19.30 20 september 2019 geef ik weer een lezing over hoog gevoelig in de huidige wereld. Deze keer met kennis over het HSP-brein en hoe dit werkt. Nuttig voor jezelf, nuttig voor de ander.

Lokatie: Roodbeen – Plein 5 – Nijkerk

“Hoog sensitiviteit of gevoeligheid is gebaseerd op talloze gefundeerde en serieuze onderzoeksresultaten uit de hele wereld. Dit is zeker anders dan het label van een ‘esoterische new-age-verschijnsel’. Die indruk zou je kunnen krijgen als je op internet onder het begrip ‘hoog gevoeligheid’ ziet wat er allemaal verkocht wordt en hoe hoog gevoeligheid wordt beschreven. Het is niet alleen maar ‘super’ en het is ook niet het beroemde ‘zesde zintuig’. Hoog gevoelige mensen komen niet van een ‘andere planeet’ en zijn ook niet automatisch ‘hoogbegaafd’!”

Wie is Hans Haak

Hans Haak is ervaringsdeskundige en heeft sinds 2011 een praktijk voor HSP-coaching, (individueel) mindfulness en training. In 2009 kreeg Hans voor het eerst te horen over hoog sensitiviteit. Er was veel herkenning. Daarna begon zijn ont-wikkeling en zoektocht naar het antwoord op de vraag “En hoe nu verder?”. Een mooie reis die nog steeds voortduurt en hem veel gebracht heeft.

Meld je aan

Meld je van te voren aan bij de kassa van Roodbeen op het Plein in Nijkerk via onderstaande formulier. Toegang is € 5,00 per persoon

    Training Leer omgaan met Hoog Gevoeligheid november 2020Meditatie.LIVENijkerk In Contact

    Je bericht