Individueel Mindfulness

Een mindfulness training wordt vaak in groepsverband gehouden. Dit kan, vooral bij hoog sensitieve mensen, heel vermoeiend zijn. Je hebt snel de neiging om de sfeer van de groep te ervaren. Gevolg? Stilte, afschermen, vermoeidheid en zelfs geen zin meer in de training. Herken je dit?

Bij de training I-Mindfulness worden alle thema’s behandeld die ook in een training voorkomen. Maar het kan zomaar voorkomen dat het thema van een sessie wordt aangepast naar de situatie van dat moment. Dit is in een groep niet mogelijk. Verder kan op ieder moment gestart worden met deze training. Vooral voor mensen die net uit een burn-out komen en nog te weinig energie hebben om 2,5 tot 3 uur bij een training aanwezig te zijn.

De training bestaat uit acht wekelijkse sessies van circa 1 tot 1,5 uur. De prijs voor de complete training met startgesprek is € 695,00 inclusief btw, werkboek. Als de training in opdracht van de werkgever wordt verzorgd, bedragen de kosten € 895,00, inclusief btw, werkboek en mp3-meditaties. De genoemde prijzen gelden voor 2021.

Nu ook online

Vind je het fijn om de training thuis te doen, maar wel met de directe ondersteuning van een trainer? Dan is het nu ook mogelijk online deze training te volgen.

Vergoeding van (een deel van) de training

Er zijn verschillende manieren om voor een vergoeding in aanmerking te komen. Kijk op www.zorgwijzer.nl voor de vergoeding dit verzekeraars in het het aanvullend pakket geven. Soms kan je ook bij het UWV of je gemeente informeren naar de mogelijkheden. Kom je er niet uit? Ik help je graag verder!

 

    HSP CafeHSP CoachingIndividueel MindfulnessIk heb een vraag (hieronder jouw vraag)Neem contact met mij op

    Je bericht

    %d bloggers liken dit: