Vanaf woensdag 20 september organiseert Brink42 iedere maand een HSP Café, een ontmoetingsplek voor mensen met kenmerken van hoog sensitiviteit. Het HSP Café start om 10.30 uur en duurt tot 12.00 uur.

Heb jij ook kenmerken van hoog gevoeligheid of hoog sensitiviteit? Zou je graag je ervaringen delen en elkaars kwaliteiten (h)erkennen? Misschien heb je zelf interesse in dit onderwerp of ken je iemand in jouw omgeving die hoog sensitief is?

Ongeveer 20% van de mensen, zowel mannen als vrouwen, heeft kenmerken van hoog sensitiviteit. Helaas worden deze kenmerken vaak niet opgemerkt of ervaren, waardoor veel mensen zich aanpassen aan hun omgeving. Hierdoor kunnen veel talenten en eigenschappen van hoog sensitieve personen niet tot hun volle potentieel tot bloei komen.

Het HSP Café is een initiatief dat mensen met affiniteit voor dit onderwerp samenbrengt. Iedere maand staat er een ander thema centraal, waar we uitgebreid op ingaan en bespreken. Het HSP Café is echter niet bedoeld als vervanging voor professionele hulpverlening. Het voornaamste doel is om een plek te creëren waar mensen elkaar kunnen herkennen, erkennen en met elkaar in verbinding kunnen staan.

Hier zijn de data voor de komende HSP Café-bijeenkomsten:

  • Woensdag 20 september 2023
  • Woensdag 18 oktober 2023
  • Woensdag 22 november 2023
  • Woensdag 20 december 2023

Wil je graag aanwezig zijn bij een van deze bijeenkomsten? Meld je dan aan via onderstaande knop. Je wordt dan doorverwezen naar de website van StreamsBrink42. Wees er snel bij, want er is plaats voor maximaal 12 deelnemers per bijeenkomst. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en samen te praten over dit belangrijke onderwerp.

Test jouw eigen Hoog Sensitiviteit

Weet je niet zeker of je hoog sensitief bent, check dat dan.

%d bloggers liken dit: