Wat is er te doen?

Door het jaar heen zijn er verschillende activiteiten over HSP, maar ook over tot rust komen en meditatie. Hieronder een aantal die jou misschien interesseren. Kom vooral een keer langs of laat je inspireren. Doel is dat deze laagdrempelig zijn en voor iedereen te begrijpen en te volgen. De afgelopen jaren zijn vele tevreden deelnemers u voor geweest.

 • HSP Cafe bij Theater Breede Beek in Nijkerk
  Maandelijks is er een thema bijeenkomst in Theater Breede Beek. Klik hier voor meer informatie.
 • Relaxen via Insight Timer 
  Je kan mijn handpan spel ook horen via de app van “Insight Timer“. Klik op de link om naar mijn pagina te gaan.
 • Meditatie.LIVE – live meditaties door professionele trainers
  Kom genieten van de rust die ontstaat tijdens een meditatie. Op de donderdag-avond vanaf 20.00 uur start een meditatie via het platform www.meditatie.live. Meedoen is gratis. Er is ook een mogelijkheid om meditaties die je mooi vindt terug te luisteren.
 • Tips op te mediteren
  Wil je graag starten met mediteren, dan zijn er op deze pagina 15 tips die je naar eigen keuze kan gebruiken om te starten met mediteren. Het kost helemaal niets.
 • Handpan spelen
  Op diverse momenten speel ik in het centrum van Nijkerk op mijn handpan. Vaste plaatsen zijn binnen bij de Jumbo, Singel of ergens anders in het centrum van Nijkerk tijdens koningsdag. De donaties die ik voor het spel ontvang gaan allemaal naar mijn actie bij Kika. Ik speel ook regelmatig bij “Gluren bij de Buren” of “Struinen in de tuinen”.
%d bloggers liken dit: